Fredagsträning

I morse skulle jag egentligen yogat med min yogavän men av olika anledningar har det inte funkat så bra för oss att få till det med fredagmorgnarna.
Synd att det inte gick, jag som har ”kommit in i morgonrytmen”. Hur som helst så yogade jag själv i hemmashalan. Det blev ca 45 minuter idag.
PÅ söndag ska jag åka till Österlen på mysore, längtar!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: