sjuk

Jag blev sjuk i natt. Maginfluensa. Det är bland det värsta jag vet. Jag har legat slagen hela dagen. Och min efterlängtade yoga hos min vän var inte att tänka på.

Sjukanmälde mig på jobbet mot min vilkja, jag brukar vara den som går i ur och skur.
Just idag var det så typiskt vi hade ett jätteprojekt, men vad gör man. Med maginfluensa kan man ju inte stoppa i sig alvedon och vitaminer.

TIPS? På vad man skulle kunna stoppa i sig för att må bättre? Blåbär, the , ingefära vad som helst.
Mannen har lovat att köpa cola med sig hem.
Hoppas jag kan dricka det. Jag har inte fått i mig något alls, en klunk the det är allt sen igår.

Publicerat den
Kategoriserat som Personligt

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

8 kommentarer

 1. Jag brukar bara låta magflunsan ha sin gång… Låta bli att stoppa i sig något tills vatten går bra i mindre sippar. Sen brukar jag börja med te och skorpa. Låter kanske som om jag är väldigt erfaren av detta elände, men det är det värsta sjukdomstillstånd jag vet.

 2. TACK för alla vänliga ord, det värmer. Jag provade en skiva banan, det gick så där, har druckit lite cola och vatten också.
  Konstig maginfluensa, det bara fortsätter hela tiden. Har ej haft det på det sättet innan. Har feber också och ont i skinnet.
  Hoppas jag kan sova bort det och bli bättre imorgon

  Matilda, välkommen! Vilken fin blogg du har. Kul att få en ny sida att läsa när man ligger här

  namaste

 3. Krya på dig din stackare, försök inte äta men drick så mycket du kan. Även om det kommer upp igen så underlättar det för dig, då det finns något att kräkas! Gammal avslagen läsk är inte alls dumt då det innehåller både lite salter och socker.

  Krya på dig
  kram
  turid

 4. Avslagen, rumstempererad Cola är absolut det bästa, tycker jag. Det räddade mitt liv i Indien en gång, när inget annat funkade! Ta det i små, små klunkar. Inte mycket åt gången. Men ofta. Mycket ofta.

  Ska du dricka vatten, ha lite citron i det. Citron är ett naturligt anti-kräkmedel. Dessutom känner man sig fräsch av citron! :o) Gärna en sked socker också. Naturellt vatten är inte så bra – man kräks lätt av det.

  När du kan börja äta, ät ris. Helst ett vitt lättsmält ris, typ Basmati. Inte råris. Ha gärna lite olivolja (eller annan olja du gillar) på riset och kanske lite yoghurt. Inga bönor. Inga grönsaker. Till att börja med. Ris är det absolut mest lättsmälta – och det kommer lugna magen också. Och få systemet i balans.

  Anyway, hoppas verkligen du är bättre nu!

 5. André
  Tack för bra tipsen!
  Och välkommen hit, kul att du tittat in!
  Jag är bättre idag men inte helt hundra än.
  Det får bli ris ikväll.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: