Fredag

Har inte hunnit skriva vaje dag. Däremot har jag gjort min träning varje dag.
I morse var det dags för veckans riktigt tidiga träning. 05.00 hos min yogivän!
Vaknade innan klockan idag. Dvs 03.45! Shit Jag är inte klok.
Ser fram emot imorgon – träningsfri morgon.
Har en förkylning i kroppen. Hoppas att jag kan åka till Mudita på lördag.

 

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: