Yoga i Svartarp med bad i tunna

Ikväll är det yoga i Svartarps loge klockan 17.30. Tänk på att det kan vara lite kallt så ta med en filt och ha varma kläder. Har du en matta så tar du den med. Jag har någon extra med mig. Efter avslutad praktik väntar en kopp the och bad i tunna för den som önskar.

Vi har gott om plats på logen så det är bara att komma!

Kostnad 150 :-

Vägbeskrivning:

SVARTARP 2336, 280 60 Broby

Publicerat den
Kategoriserat som Yoga

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d