Nya klasser i veckan

Nu på torsdag 16 februari startar torsdagsgrupperna! Varmt välkomna alla som har anmält sig! Jag kommer i början av veckan att skicka ut PM till er för den grupp ni bokat. (18.00 samt 19.30) båda grupperna är mixade och vi kommer inledande att gå igenom grunderna och sedan blir  det mer individuellt anpassat för var och en. Ni som har mer erfarenhet och vana kan gå över i Mysore om ni vill och jag assisterar efterhand. Om du vill ha hjälp i specifika rörelser tala gärna om det så jag kan hjälpa dig på bästa sätt. 

Ser fram emot att träffa er alla! 

Publicerat den
Kategoriserat som Yoga

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: