Fler klasser och eget företag

Det blev snabbt fullbokat på torsdagarna så därför har jag nu valt att göra två klasser istället! Den ena gruppen träffas 18-19.15 och den andra 19.30-20.45 start blir 16/2. Detta gör att det nu finns ett par lediga platser i båda grupperna, så sprid gärna om du vet någon som vill börja. Finns också 3 platser kvar på söndagar start nästa helg, sönd. 29/1 16.30-18.00.

Varje klass är 12 gånger, din investering är 1440:- (möjlighet till betalning på två tillfällen finns)

Maila mig om du vill boka på: bhaginii@gmail.com

En annan ändring och nyhet är att jag håller på att starta upp yogan i eget företag. Jag kommer att sköta all administration genom AnnaYoga. Vi fortsätter att vara i den mysiga lokalen, Brobygården så inget blir annorlunda för er. Bara att kallelse och faktura/kvitto kommer från mig istället.

Ser fram emot det!

Publicerat den
Kategoriserat som Yoga

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: