Andas

ANDAS!  Att göra sina asana utifrån det egna andetaget det är en av de stora skillnaderna på yoga och gymnastik. Att utöva yoga enligt Mysore Style är extra härligt då du har chansen att göra asana utifrån just din egna andning. Mamma påminde mig om min första ashtangakurs jag gick på. Den började med att man fick säga något man gillade som började på samma bokstav som sitt namn. Alla sa olika saker när det var min tur sa jag Jag heter Anna och jag vill ANDAS. Läraren blev ganska ställd och sa att hen inte lär ut andning.
Det var för övrigt en mycket speciell yogalärare om Hen nu var det… När jag sedan gick på mitt första “riktiga” ashtangayogaklass på Mudita på Österlen – då grät jag när jag körde hem för att jag hittat det jag tror på.
Jag älskar yoga det gör mig hel
A som i
Anna
Andas och
Ashtanga

image

Publicerat den
Kategoriserat som Yogafilosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: