Andas

ANDAS!  Att göra sina asana utifrån det egna andetaget det är en av de stora skillnaderna på yoga och gymnastik. Att utöva yoga enligt Mysore Style är extra härligt då du har chansen att göra asana utifrån just din egna andning. Mamma påminde mig om min första ashtangakurs jag gick på. Den började med att man fick säga något man gillade som började på samma bokstav som sitt namn. Alla sa olika saker när det var min tur sa jag Jag heter Anna och jag vill ANDAS. Läraren blev ganska ställd och sa att hen inte lär ut andning.
Det var för övrigt en mycket speciell yogalärare om Hen nu var det… När jag sedan gick på mitt första ”riktiga” ashtangayogaklass på Mudita på Österlen – då grät jag när jag körde hem för att jag hittat det jag tror på.
Jag älskar yoga det gör mig hel
A som i
Anna
Andas och
Ashtanga

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.