På väg in i det ‘vanliga’ livet igen

Ja, veckan gick förfärligt snabbt. Sitter nu på tåget och är i mellanlandet. Det där som både längtar hem och längtar tillbaka…
Det har varit fina dagar med nya vänner och gamla vänner och så yoga förstås! Att vara iväg så här är så enkelt, man bara är. Man är också omgiven av andra yogis som även de är inne i det flowet. Yoga, fika, läsa, promenera, vegetariskt mm. Så där som man kan tänka att man alltid vill ha det. Funderar, vad är det som gör att det alltid är så svårt att bara fortsätta, ställa mig på mattan vid sex eller ännu tidigare, resten av mitt liv, fortsätta med vegetariskt och låta mig själv ha denna stillheten i sinnet. ? Ja, det är ju just detta som är det kluriga i livet. Att kanske avvika från andra för att man känner något på detta sätt. Kanske att sticka ut och gå sin egoväg/ egen väg. Att göra det mitt i det vardagliga där, då allt är som vanligt igen. Där det inte finns någon shala att gå till, ingen tillgång till lärare som stöttar och helt enkelt bara göra. Disciplin att faktiskt yoga både på de bra och de dåliga dagarna. Jag tänker att det är kanske de dåliga dagarna jag faktiskt behöver det mest. Just do IT!
Ja, det är så det måste bli måste göra det för min egen skull på det sätt som kan funka det får vara helt ok. Nu dags att komma hem och mysa med familjen och lite försiktigt förklara att jag åker på ny kurs i oktober igen.

I Love Yoga

20140628-132346-48226610.jpg

20140628-132348-48228301.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.