Förberedelser till workshopen

Det är lite pirrigt i kroppen då jag idag och imorgon ska hålla min egen första YOGAWORKSHOP! Jag har nu lastat mattor, klossar och de handsydda yogastrapsen i bilen. Pajen är lagad och godsaker är inhandlade. Det ska bli så himla kul och jag är så tacksam.
Välkomna yogisar
Om Shanti

20140607-150451-54291089.jpg

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: