Cyber

Det bästa med Stockolmsresan var att jag äntligen fick träffa Frida.
Frida och jag lärde känna varandra för lite mer än ett år sedan då vi båda var i vecka 38. 
Det var Frida som hittade min blogg, tror att det var detta inlägg::Sen dess har vi haft kontakt, men bara digitalt!
Det var så häftigt att lära känna någon på det sättet, dela så mycket och nu äntligen träffas. Min man tittade roat på mig, ”har du inte ens pratat med henne innan”. Så cyber meets reality! Och det kändes det som man känt varandra i evigheter och så klart hade tusen saker att prata om. Som en ”tvillingsjäl”. Tyvärr hade jag inte så mycket tid, det fr bli längre nästa gång.
Jag längtar redan.

Om shanti 

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Haha! ”So cyber meets reality”…bra sagt. Kan bara instämma! Det var speciellt och väldigt roligt att ses -in real-. Det ska vi göra om fler gånger!

    Namaste, soulmate 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: