Annayoga

Ja, nu var det verkligen dags för en uppdatering!
Och var ska man börja… Det händer så mycket hela tiden. Träningen går sådär, den är där, den kommer och går, försvinner. osv.
I helgen som gick var jag i Stockholm på jobb. Intensivt ! Åkte upp i torsdags kom hem i söndags.
Sov i snitt 15 timmar på hela helgen, phu! Det var inte igår man jobbade så.
Dessutom första helgen Viktor var utan mig. Jag klarade mig bra, värre hemma. Torsdagnatten var tydligen en mardröm med skrikande bebis 1½timme. Mannen djup ångest och önskade sig en jourhavande mamma… ( Jag ammar fortfarande – vilket hade varit en tröst vid detta tillfälle). MEN – fredagnatt och lördagnatt, sov han hela natten! WOW säger jag och nu har vi fortsatt med denna nya rutin. Ingen mat på natten, utan amning på kvällen. Vyssat på natten om han vaknat. PÅ morgonen har det blivit riktig frukost istället.
Vilken dröm. !! Igår somnade han vid 20.00 vaknade till en gång och blev omstoppad. vaknade 08.00, så skönt. Hoppas det varar……
Här hemma har isen lagt sig. Vi är ute och njuter av det kalla härliga vädret, äntligen vinter och strålande sol.
Jag har gjort en hemsida till min yoga, är så mallig! Snart får ni se den. Jag ska bara göra sista finjusteringen och göra klart länkningarna.
Ett litet smakprov på den grafiska profilen.


Har vridit och vänt på vad det ska heta och vilket namn. Sanskritnamn, betydelsefullt namn etc.
Men det slutade med det enklaste av alla…. annayoga så klart. Kom fram till att jag är dum om jag inte tar det, det är ju redan etablerat.
Så det grafiska tänket är Ayoga, där A kan ha flera betydelse. anna, ashtanga mfl…
Hemsideadressen blir då www.annayoga.se när det är ompekat vill säga.

Och just det! Jag kommer att börja undervisa på söndagar, troligtvis 16-17.30 i Immeln. Lokal är klart och nu ska jag bara bestämma startdatum.
Någon som läser min blogg och bor i närheten?

Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: