Träning på flera plan

Dagen har flugit iväg och jag har fått mycket gjort.
3 liter svartvinbärssaft
7 burkar sylt
Mys med Viktor
15 minuters jogging
Solhälsningar
Det är så härligt att vara närvarande, känner att det är en mental träning konstant.
Jag hoppas att jag alltid kommer att leva i nuet på detta sätt, njutningsfullt.
Som att meditera mitt i livet, mitt i dagen i allt.

Om Shanti shanti shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. JA vi får jobba på att leva så. Vi har det nog i oss, gäller att leva nu och vara lycklig i det. Man ska väl inte tänka så mycket utan bara va. Kram

  2. Jag har flera gånger tänkt. Senaste månaderna. Hur mycket mer jag är här&nu än tidigare. Hur självklart det liksom är. Att vara det. Vi mår ju så bra av det!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: