Fortsatt morgonpractice

Ja, kroppen är helt klart annorlunda i vecka 38. Det är också (för mig) en stor skillnad på dygnets tider. Morgonen och förmiddagen är betydligt lättare än eftermiddagen och kvällen. Jag är fortfarande rörlig i kroppen. Igår kväll ökade förvärkarna i intensitet och bäckenet ömmade, så fortsatte det under natten. Men imorse när jag så satte mig på yoga mattan var det som att det helt försvann när jag yogade.
Mycket har nog med andningen att göra. Jag började med en stunds meditation sittandes med korslagda ben pranayama sedan följt av 20 minuter med lugna sköna asana. Jag bebisen och andningen på mattan i rörelse.


Namaste

6 svar till “Fortsatt morgonpractice”

  1. Du är så fin! Nu kommer snart en ny människa!! Jag ser fram emot att träffa din baby. Kram!!!

  2. Det närmar sig. Och jag minns den där pirrande känslan sådär i slutet av graviditeten, det är något alldeles, alldeles speciellt. Kram till dig. Från mig.

  3. Hm..kan bara instämma. Efter kl: 15.00 är jag läggfärdig och får ingenting gjort. Morgonstund har guld i mun 😉
    Yogan hjälper dock till att återvinna lite enerig, tack och lov 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.