Fortsatt morgonpractice

Ja, kroppen är helt klart annorlunda i vecka 38. Det är också (för mig) en stor skillnad på dygnets tider. Morgonen och förmiddagen är betydligt lättare än eftermiddagen och kvällen. Jag är fortfarande rörlig i kroppen. Igår kväll ökade förvärkarna i intensitet och bäckenet ömmade, så fortsatte det under natten. Men imorse när jag så satte mig på yoga mattan var det som att det helt försvann när jag yogade.
Mycket har nog med andningen att göra. Jag började med en stunds meditation sittandes med korslagda ben pranayama sedan följt av 20 minuter med lugna sköna asana. Jag bebisen och andningen på mattan i rörelse.


Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

6 kommentarer

  1. Det närmar sig. Och jag minns den där pirrande känslan sådär i slutet av graviditeten, det är något alldeles, alldeles speciellt. Kram till dig. Från mig.

  2. Hm..kan bara instämma. Efter kl: 15.00 är jag läggfärdig och får ingenting gjort. Morgonstund har guld i mun 😉
    Yogan hjälper dock till att återvinna lite enerig, tack och lov 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: