Shopping

Jag har haft en härlig helg.
I fredags var vi i Båstad med jobbet.
Vi inledde med lite shopping! Hittade en supermysig butik med för mig många nya märken.
Köpte en tunika med linne unde i svagt rosa av märket Melmelli samt en olivgrön klänning av märket Dharma bum
PÅ eftermiddagen var det  äventyr på schemat. Rib båt i kraftig sjö samt fyrhjulingar på terrängbana.
Riktigt riktigt kul! Man kände att man levde efteråt. Värmde kroppen i varmvattenbassängen innan det var dags för kvällens goda middag.
Det blev en riktig helkväll med både dans och champagne.
Kom trots det i säng i hyfsad tid.

Igår bar det av hemåt. Jag hämtade barnen sedan åkte vi till stan och träffade en nära vän med sina barn. Det blev lunch i stan sedan shopping till barnen. Eftermiddagen avslutades hemma hos min vän med marrängswiss och film. Barnen såg film, vi delade på hörlurarna och såg Cris Rocks underbara show, Kill the messenger, här kommer ett av de bästa klippen.

Publicerat den
Kategoriserat som Film, Vardag

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. Oj vad mycket härligt du har varit med om på sistone:)
    Läste svaren på frågorna jag ställde dig, tack så mkt för din respons, ska börja se på vad jag kan fixa:) Naturligtvis får du länka till mig.
    Namaste, kram Anna

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: