En liten yogarapport

I tisdags var jag jätteöm i korsryggen, förmodligen efter tillrättningen i leden.
Jag ställde in yogan på kvällen och tog min dotter på hennes gymnastik. Väl hemma ställde jag mig på yogamattan och gjorde några suryanamaskara A, la mig sedan i Balasana – skönt och rofyllt. PÅ kvällen blev det en timme på spikmattan. Nästa morgon, igår var det bra.

Igår blev det Ashtanga vinyasaklass, det gick fantastiskt bra. Nu börjar man lära känna deras kroppar och kunna ta det ett litet steg till härligt.
Ingen yoga idag vila och samvaro med familjen.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

 1. Bra att du lyssnade på kroppen och har tagit det lugnare. Lycka till med yogalektionerna, dina elever kommer att vara evigt tacksamma.

 2. hoppas det blir bättre med ryggen! 🙂 det är skönt att utöva yogan lite långsammare i bland och mer fokusera på den meditativa delen.

  vad kul att du leder ashtanga vinaysa, det är jag sugen på att utöva. det går bättre att leda när man vet vilka de är som kommer/ ”deras kroppar”

  ha en trevlig helg!

  kramar*
  /S

 3. Vet precis hur du har det 😉 Hoppas ryggen har lättat, men på ett sätt är det faktiskt skönt att ha lite anledning att korta av passen. Det skapar ett sug efter mer när man tvingas hålla tillbaks.
  Kram Helle

Kommentera

%d bloggare gillar detta: