Nya och nygamla asana

Det blev ingen morgon yoga idag. Jag var alldeles för trött när klockan ringde. Så det blev en skön sovmorgon till strax innan halv sju.
Jag har yogat på kvällen istället. Det var ett lugnt och härligt pass. Vi gjorde många nya asanas, roligt. Det var en del nygamla också. En jättemysig som jag glömt bort. Man sitter på knäna med fotens ovansidor mot golvet, under rumpan. Händerna planterade i mattan bredvid knäna eller strax framför. PÅ inandningsträcker man upp och på utandning lyfter man kroppen på fötterna kupar ryggen och tar pannan mot knäna. Jättemysig.
Nu ska jag äta Alf Spånbergs Hälsogröt med hallon sedan är det dags att gå och lägga sig och läsa i “Kafka på stranden”

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: