Kategorier
Yogafilosofi

Varannan dag

Vilken diciplinsvacka jag är inne i. Varannan dag orkar jag gå upp varannan dag måste jag sova. Är så trött, kan det vara vädret.
Två morgnar har jag gått upp i veckan och då har jag bara orkat göra suryanamaskara. Idag var inte en gå upp tidigt morgon.
Så nu får det allt vända. ! Det är inte kroppen som är trött utan mer en tung trötthet. Kanske blir det asanaträning ikväll vi får se.

7 svar på ”Varannan dag”

Det verkar vara en tyngre vecka. Kanske vi påverkas av månen, som blir full natten till lördag?! För min del är det också hormonerna som spökar. Vi FÅR vila och vi ska inte heller ha dåligt samvete för det.

Är oxå inne i en liten yogasvacka. Är så toppad på att jag har sökt utb att det är svårt att fokusera på träningen. Nu läser jag teori, men känner även kravet på mig att ”yoga upp mig” inför utb.
Inte för att jag tror att det är någon verklig fara, det är väl naturligt att man är inne i olika faser. Platåer du vet 😉
Kram Helle

Hoppas du mår bra Anna.
Du kommer nog ur det så småningom, det är ju ingenting att haka upp sig på egentligen, även om det känns jobbigt för stunden.

Tack för fina svar, visst man behöver nog svackor, de finns där liksom då och då. Antar att jag ska vara nöjd som ”mottar” den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.