Varannan dag

Vilken diciplinsvacka jag är inne i. Varannan dag orkar jag gå upp varannan dag måste jag sova. Är så trött, kan det vara vädret.
Två morgnar har jag gått upp i veckan och då har jag bara orkat göra suryanamaskara. Idag var inte en gå upp tidigt morgon.
Så nu får det allt vända. ! Det är inte kroppen som är trött utan mer en tung trötthet. Kanske blir det asanaträning ikväll vi får se.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

7 kommentarer

 1. Jag är också trött nu och det känns som att den stora oföretagsamheten har mig i sitt grepp. Mitt enda mål för i dag är att orka vara trevlig mot mina medmänniskor, har mest lust att krypa under filten och inte stiga upp förrän i morgon när jag är ledig.

 2. Det verkar vara en tyngre vecka. Kanske vi påverkas av månen, som blir full natten till lördag?! För min del är det också hormonerna som spökar. Vi FÅR vila och vi ska inte heller ha dåligt samvete för det.

 3. Är oxå inne i en liten yogasvacka. Är så toppad på att jag har sökt utb att det är svårt att fokusera på träningen. Nu läser jag teori, men känner även kravet på mig att ”yoga upp mig” inför utb.
  Inte för att jag tror att det är någon verklig fara, det är väl naturligt att man är inne i olika faser. Platåer du vet 😉
  Kram Helle

 4. Hoppas du mår bra Anna.
  Du kommer nog ur det så småningom, det är ju ingenting att haka upp sig på egentligen, även om det känns jobbigt för stunden.

 5. Tack för fina svar, visst man behöver nog svackor, de finns där liksom då och då. Antar att jag ska vara nöjd som ”mottar” den.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: