Yogahelg

Idag ska jag åka till Stockholm, jag ska gå på en yogaworkshop. 
Det ska bli jätteroligt Det är en fördjupningskurs i ashtangayoga för Maria Boox som har Yogashala. Maria är en fantastisk lärare som jag gått för tidigare. Kursen riktar sig till de som är lärare och de som vill bli. Jag tillhör kategori två. Jag hoppas verkligen att jag klarar av det. OCH att alla namnen på asanas sitter. Med husförsäljning & husköp har mina tankar inte varit så fokuserade på asananamnen den senaste tiden. Som tur är ska jag åka tåget. Så det blir till att läsa på lite då.
Jag tror att jag behöver den här helgen för mig själv. Känns väl lite taskigt att bara åka iväg men jag vet att det är det rätta.

Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

8 kommentarer

 1. Jag har också spanat in Maria Boox och hoppas på att kunna yoga för henne nångång. Du får säkert en bra helg med massor av utveckling och insikter!
  Om Shanti

 2. Åhh, vad roligt! Jag såg kursen för sent och då var den redan fulltecknad. Är dock reserv så blir det något avhopp så kanske vi ses. Annars får du ha en skön helg,

  Hälsningar,
  Jessi

 3. Ja, Nina.
  Tänk om vi kunde åka på nån yoga tillsammans nån gång. Det hade varit roligt. >Nånstans ute i världen!
  Jessi, vad kul. Då kanske vi ses!
  Brukar du gå på yogashala?

  Om shanti

 4. Jag önskar jag hade mer mod i yogan. Jag kommer inte riktigt loss, har inte hittat riktigt rätt, känner mig ensam i mitt utövande. Fegar ut lite och hittar inte glöden igen.

  Varför är det så? Jag är en ganska modig tjej i vanliga fall!

  Önskar jag ocskså satt på ett tåg på väg till en hel helg med mig själv och yogan. Men jag är nog snart där. Eller? Säg att jag snart är där!

  Hoppas du har en underbar helg.

  🙂

  /a

 5. Alexandra, Yogan är en inre resa som du gör helt själv. Du måste bestämma dig och tillåta det att komma till dig.
  Idag på workshopen fick vi fyra fina ord att ha med oss inne i kroppen.
  tillit
  acceptans
  kärlek
  diciplin
  Jag vill gärna ge dessa ord till dig.
  Visst är du där! Du ska bara låta det komma ut ur dig, integrera det.
  Yogan är inget som kommer bara plötsligt. Det finns redan där i dig.
  FIKA SNART!
  kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: