Ny vecka – rutin fortsätter

Nu är det påsklov så jag behövde inte gå upp riktigt lika tidigt som jag brukar. Kvart i sex satt jag på mattan.
Idag gjorde jag en bra fokuserad solhälsnings del samt de stående fram till och med Prasarita Padottanasana D .
Sen gjorde jag två varianter av balansövningarna, vet inte varför jag fick för mig detta kände bara för det så det fick komma. De jag gjorde var vrikshasana och Garudasana Därefter blev det ett par av de sittande sedan låg jag bara kvar på mattan och läste i yoga böcker.
En helt okej morgon!

Santosha

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Hej,
    walking meditation fungerade verkligen för mig. Jag är inte säker på vart mina tankar ska vara men jag tror det kommer.
    Tack för tipset, det var värdefullt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: