Jag har inte yogat idag

Jag glömde helt enkelt att ställa klockan!
Så knasigt. Jag vaknade  av mitt alarm då jag brukar ha yogat klart och ska väcka barnen.
Det är inget att göra nåt åt. Det får bli imorgon, eller också inte… Ska vara på jobbet 06.00!
Jag vill jag vill  vill komma in i en bra rutin. Närvaro i min practice efterlyses. Måste hitta mer tid, men den är försvunnen just nu.

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. Förstår vad du menar med försvunnen tid. Jag har inte heller något riktigt flow just nu – eller så är det precis det jag har…?! I och med att jag yogar i enlighet med min kropp och inte efter mitt huvud. Ibland blir det morronyoga, ibland kvällsyoga och ibland nånstans mittemellan. Jag är åtminstone glad att yogan f.i.n.n.s, i vilken form det än är just nu.
    Namaste

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: