Yogadag 22 – shalafoton

Jag tvingade mig att gå upp för att jag helt enkelt hade bestämt mig för det. Men det var tufft!
Min practice idag, hittills, blev pranayama, fem suryanamaskara A, solhälsningar samt en lång savasana, där jag somnade! vaknade halv sju.

Kanske ska jag yoga  ett pass ikväll, kanske blir det ett gympapass istället som igår.
Vi får se.

Här kommer lite foton från morgonens shala!

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: