Yoga dag 23

Blev och kommer att bli ingen Ashtangayoga idag. Tyvärr!
Jag ska jobba långis idag, hela dagen och hela kvällen till ca 02.00 detta var och är mitt val idag.
Träningsvärk idag! Igår gick jag nämligen på mitt första KI BOX pass! Herregud vad jobbigt. Jag som trodde att jag var båda stark & uthållig. Det var boxning och sparkar i intervaller, varannan låt fullt tempo. Löpning, upphopp, armhävningar, planka med boxning upp på varannan arm osv. Idag känns det, vill jag lova. Alla verkade vara överlag väldigt duktiga. Blandad ålder men mycket unga tjejer (starka) En del killar både ynhgre och äldre (ännu starkare).
Känns i mitt ena långfinger idag. Jag vred nämligen det, ur led i våras. Väldigt klantigt jag stod på en stol i ett cirkustält och skulle dra upp snörningen, stolen ramlade o jag hängde kvar i fingret en kort stund. det räckte. Inte klokt att man fortfarande känner av det.

Men, det var oerhört roligt med boxning, jag ska nog gå igen!
Fast nästa gång blir det nivå ett…..

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: