Yoga dag 23

Blev och kommer att bli ingen Ashtangayoga idag. Tyvärr!
Jag ska jobba långis idag, hela dagen och hela kvällen till ca 02.00 detta var och är mitt val idag.
Träningsvärk idag! Igår gick jag nämligen på mitt första KI BOX pass! Herregud vad jobbigt. Jag som trodde att jag var båda stark & uthållig. Det var boxning och sparkar i intervaller, varannan låt fullt tempo. Löpning, upphopp, armhävningar, planka med boxning upp på varannan arm osv. Idag känns det, vill jag lova. Alla verkade vara överlag väldigt duktiga. Blandad ålder men mycket unga tjejer (starka) En del killar både ynhgre och äldre (ännu starkare).
Känns i mitt ena långfinger idag. Jag vred nämligen det, ur led i våras. Väldigt klantigt jag stod på en stol i ett cirkustält och skulle dra upp snörningen, stolen ramlade o jag hängde kvar i fingret en kort stund. det räckte. Inte klokt att man fortfarande känner av det.

Men, det var oerhört roligt med boxning, jag ska nog gå igen!
Fast nästa gång blir det nivå ett…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.