Yogaretreat på Sydkoster 25-29 september

Välkommen på vårt 5 dagars yogaretreat med Maria Boox på Sydkoster den 25-29 september.

Tillsammans med Maria Boox, assisterad av Anna Hennig, kommer du att få ett fantastiskt retreat på denna vackra plats. Vi kommer att praktisera yoga på Studio Lövås, njuta av härliga vegetariska måltider på Kosters Trädgårdar, njuta av den vackra naturen, det härliga havet och sköna vandringar på ön. Under retreatet får du din egen cykel att ta dig runt på.

Boende är bokat på Solkoster, vackert beläget på klipporna strax ovanför där du stiger av med Kosterbåten. Detta retreat är en unik möjlighet att få uppleva Sydkoster “off season” med Ashtangayoga, yogafilosofi, egen pranayama sekvens, vandringar samt helpension med vegetarisk brunch, middag samt gofika på eftermiddagarna.

Denna retreat är för dig som vill fördjupa din yogapraktik och utveckla din pranayama samtidigt som du får en djupare förståelse för yogans grundläggande filosofi.

Varmt välkommen att följa med oss till underbara Sydkoster på Yogaretreat i september 2024.

Pris

  • Hela retreatet (boende, mat och yoga samt hyra av cykel)  8700kr boende i delad lägenhet.
  • Enkelrumstilägg. 1500kr
  • Kostnad enbart yoga 4400kr
  • Din bokning är bekräftad först när du har betalt anmälningsavgift 2100kr.

Inkluderat i priset

  • I priset ingår åtta klasser, inklusive fyra mysoremorgnar och fyra eftermiddagsklasser med yogafilosofi och pranayama.
  • Boende i tvåbäddsstudios med pentry. (Egen studio kan bokas mot tillägg)
  • Helpension med fyra brunchar, tre eftermiddagsfikor samt fyra vegetariska middagar. Allt serverat och lagat på Kosters Trädgårdar.
  • En egen cykel som disponeras under retreatet.
  • Du kommer också att få en pulsläsning och din egen pranayama sekvens anpassad utifrån din puls och dina behov.

Detta är en unik möjlighet att koppla av och fördjupa din yogapraktik på en av de vackraste platserna i Sverige. Ta chansen att uppleva Sydkoster och allt det har att erbjuda.

Frågor till Anna Hennig: bhaginii@gmail.com

Om Maria

Maria undervisar på ett varmt och omhändertagande sätt och hennes kunskaper inom pranayama, filosofi och Ayurveda skapar en helhet som ger undervisningen ett djup. På ett unikt sätt förmedlar hon yogan utifrån vad varje elev behöver. Maria Boox har en stor passion för yoga och har praktiserat och undervisat i över trettio år, en verklig pionjär i yogavärlden. Hon öppnade en av de allra första yogashalorna i Sverige och är en av de ursprungliga studenterna hos Guruji, Pattabhi Jois, som grundade Ashtanga metoden.
Maria studerade med Guruji i tretton år och är auktoriserad att undervisa nivå 2.
Hon är även certifierad av BKS Iyengar, har studerat filosofi med Ramesh Balsekar och har certifierats att lära ut pranayama av Shri O.P. Tiwariji.

Praktiskt

Till Sydkoster tar du dig med passagerarfärja från norra hamnen i Strömstad (ca 130kr T/R, västtrafikkort gäller om du har det). Bilen parkerar du i Strömstad.

%d