Kvällsträning – Detox

Jag genomförde en detox under tio dagar nu i januari. Nu har jag avslutat den "schemalagda" maten där jag noga följde recept. Jag vet inte riktigt hur det känns nu efteråt-  jag är fortfarande sugen på att äta godis.
Generellt kan jag känna att jag kanske äter mindre, särskilt på morgonen, då är det bara gröt som gäller, inget bröd.
Till lunch idag blev mätt på en tomatsoppa med turkisk yoghurt  i samt  groddar.
Jag har nog ätit detoxvänlig mat innan också så för mig är det mest att jag tänker till exakt vad jag ska försöka hoppa över. Hoppas på att bli av med några kilon också. Jag fortsätter att tänka detox ett tag till, så länge det känns bra.
Dessutom inspireras jag av nya vegetariska recept.
Här kommer en läcker sida – vegetariska recept för yogisar!
En annan trevlig blogg med inriktning på ayurvedisk mat är den här Fran´s House of Ayurveda.

Yogan ikväll blev lite annorlunda.
Jag åkte och tränade medan barnen var på sina aktviteter. Det var ett riktigt tufft medelpass på friskis.
Efter passet under avslutningen la jag mig längst bak och gjorde Prasarita Padottanasana samt hela avslutningen.
Undrar vad alla andra tänkte….

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: