Yogaklasserna i Broby är nu bokningsbara.

Höstens yogaklasser i Brobygården

Nu är höstens yogaklasser bokningsbara och vi startar sista veckan i augusti, jag längtar!
Det blir fyra olika klasser fördelat på onsdagar, torsdagar och söndagar. Om du är osäker på vilken grupp du ska boka är det bara att höra av sig till mig på mail bhaginii@gmail,com eller ring på 0763088618.
Nedan finns lite beskrivningar om de olika klasserna. Observera att Mysoreklasserna inledningsvis är ledda klasser som kommer att sträva mot en mysore practice.


Onsdagar 
18-19.30 – Ashtanga Vinyasa Yoga, Ledd klass/Mysore style – start 26/8
Denna yogakurs är för dig som har gjort yoga tidigare eller redan tränar yoga. På den här kursen kommer vi att sträva mot att praktisera enligt Mysore Style, det traditionella sättet att utöva Ashtanga Vinyasa yoga på. Mysore style är att göra yogarörelserna i egen takt och att följa sitt egna andetag. Läraren finns till hjälp för individuella justeringar och för att få dig att komma vidare i ditt yoga utövande. De första gångerna kommer klasserna att vara ledda för att så småningom övergå i en Mysore klass. Varje elev får individuell hjälp att komma vidare i sin yogautövning i sin egen takt.
960:- /8 ggr BOKA HÄR:
(OBS! Ett par av onsdagarna kommer att vara bokade av annan verksamhet.)

Torsdagar 17.45-19.00 – Ashtanga Vinyasa yoga,  Nybörjare steg 1 – start 27/8
Denna nybörjarkurs vänder sig till dig som aldrig tränat Yoga tidigare eller har lite erfarenhet.
Vi kommer långsamt och grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna.
960:- /8 ggr  Fullbokad – kölista klicka här:

Torsdagar 19.15-20.45  – Ashtanga Vinyasa yoga, Nybörjare steg 2 – start 27/8
Denna kurs är för dig som har viss erfarenhet av yoga sedan tidigare eller har gått nybörjare steg 1
Vi arbetar vidare med grunderna; andning, rörelser och fokus. Vi lägger till flera positioner och tempot är lite högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna. Vi tittar även närmare på de avslutande rörelserna. Denna klass är ledd och anpassas individuellt. Efter denna kurs har du fått verktygen att så småningom kunna praktisera på egen hand eller gå vidare i en Mysore klass.
960:- /8 ggr BOKA HÄR:

Söndagar 16.30-18.00 –  Ashtanga Vinyasa Yoga, Ledd klass/Mysore style – start  30/8
Denna yogakurs är för dig som har gjort yoga tidigare eller redan tränar yoga. På den här kursen kommer vi att sträva mot att praktisera enligt Mysore Style, det traditionella sättet att utöva Ashtanga Vinyasa yoga på. Mysore style är att göra yogarörelserna i egen takt och att följa sitt egna andetag. Läraren finns till hjälp för individuella justeringar och för att få dig att komma vidare i ditt yoga utövande. De första gångerna kommer klasserna att vara ledda för att så småningom övergå i en Mysore klass. Varje elev får individuell hjälp att komma vidare i sin yogautövning i sin egen takt.
960:- /8 ggr BOKA HÄR

För ev. ändringar i schemat eller extra klasser, håll utkik på facebooksidan.
Vi håller till i Brobygården i Broby, norr om Kristianstad Vägbeskrivning till Broby HÄR

735126_10151520416437372_273888617_n1450338_568982566549152_1167119402_nwpid-screenshot_2015-06-02-23-08-123.jpg.jpeg

Publicerat den
Kategoriserat som Yogafilosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: