Underbar workshop vankas

Nu är det nedräkning till bästa workshopen med fina duktiga och underbara Maria Boox.
Den 27-29 september kommer hon till Lund och helgen är bokad!
Jag kan varmt rekommendera denna helg och framförallt Maria som lärare.
Nyfiken på Maria Boox, läs urklipp från hennes hemsida nedan: 

Marias yoga vision

I modern tid används yoga på många olika sätt. För Maria handlar yoga om att vara är närvarande med oss själva och med världen omkring. Harmoni mellan motsatser och acceptans av de vi är utgör grunden för denna kraftfulla teknik. Yoga handlar om intentionen att sträva efter ett fridfullt förhållningssätt till omvärlden. De som söker svar kan också genomskåda sina mönster genom sin träning. Detta skall bara utgöra en strävan, då för många regler ofta grumlar vår förståelse av oss själva. Den transformerande kraften i denna teknik kan vara en väg till självinsikt om det är vår önskan. Som yogastudenter för livet kan vi inspireras av sutra 1:14 urPatanjali Yoga Sutras: ” Det är inte förrän en korrekt metod praktiserats under lång tid och utan avbrott och med en ivrig och positiv attiyd, som möjligheten finns att lyckas.”

Marias undervisning bygger på sanningen att allt är möjligt för varje enskild individ utifrån dennes egen inre potential. Hon strävar efter att så frön av möjligheter för varje elev, uppmuntran och förslag hellre än förväntningar eller styrning. Genom att praktisera ahimsa (kärlek och medkänsla) gentemot oss själva och andra, samt att vara närvarande i varje andetag, kommer vi säkerligen att föras in i den vitala kontakten med det som är större än oss, vilket föder en djupare tillit och tilltro till oss själva och våra liv.

Maria har en fast övertygelse att världen skulle vara en bättre plats om fler människor praktiserade dessa discipliner utifrån en sann intention.

VILL DU FÖLJA MED PÅ WORKSHOPEN?
Läs mer om dagarna och Boka in dig här::

PS. Om du bor på runt Broby, Kristianstad kan vi samåka eller ta tåget ihop.
Mariaboox

 

Om Shanti Shanti Shanti


Kommentarer

Lämna ett svar

Upptäck mer från

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa