Yogaschema

Lite yogainfo inför hösten!
Söndagen den 7 oktober börjar vi som vanligt igen i Immeln.
Nytt fr.o.m. Hösten är att jag också kommer att undervisa i Broby på torsdagarna. Antalet platser är begränsade, jag kan verkligen rekommendera att träna två gånger i veckan om man har den möjligheten. Till Brobyklassen bokar du in dig här! Välkomna!

20120807-223059.jpg

Publicerat den
Kategoriserat som Yogafilosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: