Första söndagen!

Äntligen var söndagen här!
Redan igår hämtade jag nyckeln och var och tittade på lokalen. Jag hade bilen full med tyger att skapa rum med… Tji fick jag. Wow vilken fin lokal Bygdegården i Immeln har blivit. Hoppade på moln hela kvällen. Lokalen är helt nyrenoverad, milda vackra färger, härligt trägolv, orkidéer i fönstren och ljuslyktor i hallen samt vita nymålade galgar. Detta känns fantastiskt, är så glad! Kvällens första söndag gick av stapeln med besök från tidningen som ville skriva, kul. Det var ett härligt gäng som fyllde yogarummet. Det var härligt att undervisa och leda in i yogans fina ‘rum’. Hoppas få se er alla nästa söndag. Eftersom det är så härligt vårväder och många har att göra hemma bestämde vi att vi flyttar fram det en halvtimme från och med nästa söndag. Hoppas det passar alla! Varmt välkomna 16.30 nästa gång.
Namaste

20120226-201253.jpg

20120226-201315.jpg

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d