Första söndagen!

Äntligen var söndagen här!
Redan igår hämtade jag nyckeln och var och tittade på lokalen. Jag hade bilen full med tyger att skapa rum med… Tji fick jag. Wow vilken fin lokal Bygdegården i Immeln har blivit. Hoppade på moln hela kvällen. Lokalen är helt nyrenoverad, milda vackra färger, härligt trägolv, orkidéer i fönstren och ljuslyktor i hallen samt vita nymålade galgar. Detta känns fantastiskt, är så glad! Kvällens första söndag gick av stapeln med besök från tidningen som ville skriva, kul. Det var ett härligt gäng som fyllde yogarummet. Det var härligt att undervisa och leda in i yogans fina ‘rum’. Hoppas få se er alla nästa söndag. Eftersom det är så härligt vårväder och många har att göra hemma bestämde vi att vi flyttar fram det en halvtimme från och med nästa söndag. Hoppas det passar alla! Varmt välkomna 16.30 nästa gång.
Namaste

20120226-201253.jpg

20120226-201315.jpg

2 svar till “Första söndagen!”

  1. Så stolt över min bror, svägerska å compani som gjort lokalen det så fint i NTO<3 Kraaam.

    1. Håller med dig Linda. Helt fantastiskt, vilket jobb, bra jobbat. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.