Bebisens favorit asana – Janu Sirsasana

Idag har jag varken yogat eller promenerat! Jag har varit på kurs i Indesign, jag och bebisen!
Funkade hur bra som helst. Var inställd på att behöva gå ut, men Viktor har ätit sovit och tom legat och jollrat i vagnen och tittat på lamporna.

Igår när jag satt i soffan sov han på min mage, en intressant iakttagelse jag fick då var att han sover i Janu Sirsasana och det har nog varit hans asana även i min mage. Jag har hela tiden känt  den positionen i magen också. Höger bäbisfot som har legat uppe vid revbenen på mig och tryckt och händer som rört sig hela tiden. Janu sirsasana foten hade han liksom uppe i min mage.

Ännu mer intressant är att när vi var på ultraljud i vecka 18 tror jag, så zoomade de in på bilden och sa vad är det som sticker ut där, är det en hand?
Nej nu ser jag det är ju foten som han har upp mot axlarna/ huvudet. Det var en vig bebis…..

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: