Intensivt

Ja efter mitt tunga jobbpass i torsdags gjordes ett lika tungt pass på fredagen.
08-02.30
Trött!

PÅ lördagmorgonen fick jag frukost på sängen. LYX

resten av dagen ägnades åt storstädning, åh vad skönt när det är klart. Det blev så fint. Mannen satte upp en lampa jag ärvt efter Farmor, en vacker antik alabasterlampa. det blev kanon.

I morse var jag på min favoritplats, Muditas shala på Österlen.

Det är bland det bästa jag vet.

Riktigt bra yoga blev det också. På hemvägen när jag släppte av min yogikompis som brukar åka med mig överraskade han med en korg full av goda kiviksmuster, marmelader och glögg. Så snällt, jag blev väldigt övgerraskad och glad. TACK!

Nu har resten av dagen tillbringats i gymnastikhallen, med barnens gymnastik. Själv passade jag på att träna på huvudstående samt Supta Kurmasana.

Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: