YOGAWORKSHOP 26-28 november

Yogaworkshop helg med Ashtangayoga, pranayama & yogafilosofi.
Första advent bjuder vi in till en Ashtangahelg med temat bakåtböjar, vridningar och kleshas. Helgen hålls av Maria Boox som kommer ge oss olika verktyg i bakåtböjningars värld.
Hur kan vi öppna upp bröstryggen? Vad blir effekten i ryggraden? Varför är det viktigt att stärka benen innan djupare bakåtböjningar och hur kommer det sig att just dessa asanas öppnar bröstet så hjärtat får större plats?

Det kommer att bli en spännande och inspirerande helg full av yoga!

Ta chansen till denna möjlighet att få praktisera med en inspirerande yogalärare med djup och bred kunskap inom yogans värld. Maria har ett unikt sätt att se varje individ och vad den behöver och tillika ett mycket speciellt sätt att tillgängliggöra yogan. Kursen vänder sig till dig som vill komma igång med din yoga, fördjupa den, komma tillbaka till den eller lära dig mer! Detta är en helg du bara inte får missa! Anna Hennig kommer att assistera på Mysoreklasserna.

SCHEMA

Fredag:
från 06.30 Ashtangayoga Mysoreklass – olika starter
17.00-19.00 – Workshop med Bakåtböjar, kleshas och Pranayama
Lördag:
från 08.30 Ashtangayoga Mysoreklass – olika starter
14.30-16.30 – Workshop med Bakåtböjar, kleshas och Pranayama
Söndag:
från 08.30 Ashtanga Mysoreklass
11.30 -13.00 Avslutningsklass med pepparkaka, restorative och Pranayama

INVESTERING
Hela helgen 2450:-
Inkluderar: tre Mysoreklasser samt tre filosofiklasser samt fika på söndagen.

Nu finns också möjligheten att boka enbart
MYSORE klasserna. Du betalar då 1350:- och yogar fredag, lördag och söndag morgon.
Du kan också komma bara på de tre EFTERMIDDAGSklasserna.
Investering är då 1500:-


Din bokning på fredagen gäller för hela helgen. Har du frågor kontakta Anna på facebook eller via mail, bhaginii@gmail.com

Om Maria
Maria Boox har en stor passion för yoga och har praktiserat och undervisat i över trettio år. Hon är en verklig pionjär i yogavärlden. Hon öppnade en av de allra första yogashalorna i Sverige och är en av de ursprungliga studenterna hos Guruji, Pattabhi Jois, som grundade Ashtanga metoden. Maria är auktoriserad att undervisa nivå två direkt av Guruji och även av Sharath. Maria är väletablerad i ashtangayogans tradition och fortsätter att studera den nedärvda traditionen från Guruji, Sharath och andra lärare. Hon är även certifierad av BKS Iyengar, har studerat filosofi med Ramesh Balsekar och har certifierats att lära ut pranayama av Shri O.P. Tiwariji. Alla dessa erfarenheter, all utbildning och studier med så många yogamästare i kombination med hennes omhändertagande och varma personlighet gör att Maria har ett unikt och personligt sätt att undervisa yoga. Maria är alltid uppmärksam på enskilda behov och anpassar undervisningen efter varje students behov på ett alldeles speciellt sätt.

LÄS MER OM MARIA HÄR https://mariabooxyoga.com/sv/