YOGAWORKSHOP 16-18 april

Yogaworkshop helg med Ashtangayoga, pranayama & yogafilosofi.
Till våren gästad vi ännu en gång av bästa Maria Boox! Det blir en exklusiv helg med få deltagare i Mysorerummet. Temat denna helg kommer vara Shiva & Shakti. De två universella energierna som står i symbios på många sätt.

Maria har djup och bred kunskap i yogans värld och ett unikt sätt att tillgängliggöra yogan för oss. Dagarna vänder sig till dig som vill komma igång med din yoga, fördjupa den, komma tillbaka till den eller lära dig mer! Detta är en helg du bara inte får missa!
Anna Hennig kommer att assistera på Mysoreklasserna.

SCHEMA
Fredag:
06.30-09.30 Ashtangayoga Mysoreklass – olika starter
16.00-18.00 – Workshop med Pranayama & filosofi
Lördag:
08-11.00 Ashtangayoga Mysoreklass – olika starter
12.00 Gemensam lunch för den som önskar
15.00-17.00 – Workshop med Pranayama & yogafilosofi
Söndag:
08-11.00 Ashtanga Mysoreklass
12-13.00 Workshop med Pranayama & yogafilosofi
13-13.30 Avslutning

Din investering: 2250:-
(Lunch betalas av var och en på plats)

Om Maria
Maria Boox har en stor passion för yoga och har praktiserat och undervisat i över trettio år. Hon är en verklig pionjär i yogavärlden. Hon öppnade en av de allra första yogashalorna i Sverige och är en av de ursprungliga studenterna hos Guruji, Pattabhi Jois, som grundade Ashtanga metoden. Maria är auktoriserad att undervisa nivå två direkt av Guruji och även av Sharath. Maria är väletablerad i ashtangayogans tradition och fortsätter att studera den nedärvda traditionen från Guruji, Sharath och andra lärare. Hon är även certifierad av BKS Iyengar, har studerat filosofi med Ramesh Balsekar och har certifierats att lära ut pranayama av Shri O.P. Tiwariji. Alla dessa erfarenheter, all utbildning och studier med så många yogamästare i kombination med hennes omhändertagande och varma personlighet gör att Maria har ett unikt och personligt sätt att undervisa yoga. Maria är alltid uppmärksam på enskilda behov och anpassar undervisningen efter varje students behov på ett alldeles speciellt sätt.

LÄS MER OM MARIA HÄR https://mariabooxyoga.com/sv/


Din bokning på fredagen gäller för hela helgen.
Har du frågor kontakta Anna på
facebook eller via mail, bhaginii@gmail.com