Ashtangayoga Nybörjarkurs tisdagar 29 aug-12 dec

Nybörjarkurs i Ashtanga yoga på Tisd 19.00-20.15

Denna yogakurs ger dig grunden till Ashtangayogan och vänder sig till dig som aldrig yogat tidigare och vill lära dig. Den passar även dig som provat andra typer av yoga men vill lära dig Ashtanga från början.

Vi kommer långsamt och grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna. När du har gått denna är du redo för fortsättningskurs, våra ledda klasser eller att prova på Mysore.

Kursen löper över hela terminen med start tisdagen augusti tom 12 dec 2023 kl. 19.00

Du yogar i en liten grupp där vi tar yogan från början och utvecklas och lär i lugnt tempo gradvis.På klassen går vi igenom grunderna i yoga, fokuserar på grundstyrka ashtangayogans flöde, andning, diciplin och lekfullhet.

Du behöver inga förkunskaper det enda som behövs är viljan att lära dig och respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.

KOM SOM DU ÄR med din nyfikenhet för yogan och att få lära. Yogan stärker din kropp och gör den smidigare, vi utövar yoga både för kropp och själ.

Fördelar med Ashtangayoga:

• Bygger upp smidighet och styrka

• Ger dig ett lugnare sinne

• Ökar din närvaro och koncentration

• Balanserar energiflödet i kroppen

Pris: 2800 kr. Pris pensionär, studerande: 10% rabatt (Möjlighet att dela upp betalningen)

Dag och tid: Tisdagar kl 19.00-20.15 Antal tillfällen: 16 klasser Lärare: Anna Hennig. Plats: Yogashala South Sweden, Östra Storgatan 32 i Kristianstad.

%d bloggare gillar detta: