Ashtanga Fortsättningskurs tisdagar 24 jan-30 maj

På denna fortsättningskurs kommer vi arbeta vidare med grunderna; andning, ställningar och fokus. Vi kommer också att lägger till flera positioner och tempot är högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna och börjar jobba i de avslutande positionerna.

Denna yogakurs ger dig ännu mer kunskap i Ashtanga yogans fantastiska metod. Denna kurs passar dig som har gått Ashtangayoga nybörjarkurs eller för dig som har erfarenhet av yoga sedan tidigare, kanske är du van att yoga en annan form och bekväm i din kropp.

Kursen löper hela terminen med start tisdagen 24 januari t.o.m 30 maj 2023 kl. 19.00 – 20.30 (uppehåll 9/5 samt 23/5) Totalt 17 gånger.

Obs! Vi smygstartar den 17 jan med en intro för dig som vill.

Du yogar i en liten grupp där vi fördjupar tekniken på att hitta andning och flöde ännu mer. Vi kommer också att jobba mer med vinyasan mellan asana,  fokuserar på grundstyrka diciplin och lekfullhet.

KOM SOM DU ÄR med din nyfikenhet för yogan och att få lära. Yogan stärker din kropp och gör den smidigare, vi utövar yoga både för kropp och själ.

Fördelar med Ashtangayoga:

• Bygger upp smidighet och styrka
• Ger dig ett lugnare sinne
• Ökar din närvaro och koncentration
• Balanserar energiflödet i kroppen

Pris: 2600 kr
Pris pensionär, studerande: 2400 kr (Möjlighet att dela upp betalningen på 2 tillfällen 2 x 1400 resp. 2 x 1300kr)

Dag och tid: Tisdagar kl 19.00 – 20.30
Plats: Yogashala South Sweden, Östra Storgatan 32 i Kristianstad. Lärare: Anna Hennig

%d bloggare gillar detta: