Ashtanga yoga workshop med Maria Boox 13-17 juli

Ljuvlig sommarvecka med Maria Boox

I sommar arrangerar vi en vecka full av yoga, pranayama och filosofi med Maria Boox. Det blir flera dagars praktik och du ges verkligen möjligheten att fördjupa yogan. Vad innebär det att yoga varje dag? Upplägget är 5 yogamorgnar samt 3 filosofiklasser & pranayama. Anna Hennig kommer att assistera på mysoreklasserna.

Under denna sommarvecka kommer du som vill få en unik pranayama anpassad till dig och utifrån din praniska puls. Ta chansen till denna fantastiska möjlighet att få praktisera med en inspirerande yogalärare med djup och bred kunskap i yogans värld och med ett unikt sätt att tillgängliggöra yogan för oss.

Schema

Onsdag:
08-11.00 Ashtangayoga Mysoreklass – olika starter
17.00-19.00 Workshop med Pranayama & filosofi. Temaklass – Fötter, knän och höfter. Vi tittar in i asana både i några stående och några sittande ställningar. Hur påverkas de av varandra och hur hänger de ihop? Vad är effekterna och hur kan vi släppa spänningar?Klassen avslutas med Pranayama


Torsdag:
08-11.00 Ashtangayoga Mysoreklass – olika starter

Fredag:
08-11.00 Ashtangayoga Mysoreklass – olika starter
17.00-19.00 Workshop med Pranayama & filosofi
Temaklass två – Ashtanga yoga, en åttafaldig väg & pranayama. Utifrån Patanjali yoga sutras pratar Maria om den åttafaldiga vägens olika grenar och hur vi kan ta in yogans olika verktyg i våra liv, mer än att bara göra asana. Pranayama avslutar kvällen.

Lördag:
08-11.00 Ashtangayoga Mysoreklass – olika starter

Söndag:
08-11.00 Ashtanga Mysoreklass
12 – 14.00 Workshop med Pranayama & yogafilosofi
Temaklass tre – Yoga i vårt vardagliga liv! På denna klass kommer Maria att prata om hur vi kan hålla i vår pranayama & yogapraktik samt hur vi kan ta in de andra grenarna i vardagen, hur vi kan följa den åttafaldiga vägen! Vi gör också en avslutande pranayama samt en chakrameditation.

med reservation för justeringar av schemat


Din investering: 3500:-
inkluderar 8 klasser ( 5 morgonpraktik och 3 eftermiddag/kväll)
Din bokning på onsdagen gäller för hela helgen.
Har du frågor kontakta Anna på mail, bhaginii@gmail.com

Yoga & semestra!

Kristianstad är en underbar sommarstad och perfekt att ta familjen med sig till eller bara komma själv och yogasemestra i staden eller vid sjö eller hav alldeles utanför.

Vi har lagt eftermiddagsklasserna lite senare så ni hinner njuta av bad, sköna vandringar, trevliga utflykter eller bara att vara i denna mysiga stad med sin handel och sina caféer. Detta kommer bli en underbar sommaryogavecka!

Om Maria

Maria är en inspirerande yogalärare med djup och bred kunskap inom yogans värld. Hon har ett unikt sätt att se varje individ och vad den behöver och tillika ett mycket speciellt sätt att tillgängliggöra yogan. Maria Boox har en stor passion för yoga och har praktiserat och undervisat i över trettio år, en verklig pionjär i yogavärlden. Hon öppnade en av de allra första yogashalorna i Sverige och är en av de ursprungliga studenterna hos Guruji, Pattabhi Jois, som grundade Ashtanga metoden.
Maria är auktoriserad att undervisa nivå två direkt av Guruji och även av Sharath.

Maria är väletablerad i ashtangayogans tradition och fortsätter att studera den nedärvda
traditionen från Guruji, Sharath och andra lärare. Hon är även certifierad av BKS Iyengar, har
studerat filosofi med Ramesh Balsekar och har certifierats att lära ut pranayama av Shri O.P. Tiwariji.
Alla dessa erfarenheter, all utbildning och studier med så många yogamästare i kombination med hennes omhändertagande och varma personlighet gör att Maria har ett unikt och personligt sätt att undervisa yoga.
Maria är alltid uppmärksam på enskilda behov och anpassar undervisningen efter varje students behov på ett alldeles speciellt sätt.

Din bokning på onsdagen gäller för hela workshopen.
Har du frågor kontakta Anna på mail bhaginii@gmail.com

%d bloggare gillar detta: