Prova på yoga 27 november

Flera klasser att välja på!!

Den 27 november i samband med Kristianstads Julmarknad öppnar vi upp shalan och bjuder in dig till en eller flera yogaklasser.

Passa på att komma och yoga med oss, innan eller efter du strosar runt på den mysiga Julmarknaden. Du kan också bara komma in och se hur vi har det eller fråga oss om kommande kurser, workshops samt julschemat.

Dagen till ära släpps vårt yogakort för julveckorna, ett kort där du yogar mellan 20/12-8/1 för endast 500 kr. Om du köper detta kort på plats under dagen får du dessutom en extra drop in under december.

Dagens schema

  • 09.00 – 10.00 Ashtangayoga Mysore för nybörjare
  • 09.00 – 11.00 Ashtangayoga Mysore
  • 11.00 – 12.00 Adventfika med gröt och the
  • 12.00 – 13.00 Yinyoga
  • 13.30 -14.30 Ashtangayoga prova på
  • 15.00 – 16.00 Meditation och pranayama

Klass beskrivning

Ashtangayoga Mysore (Anna)
På denna klass blir du som är nybörjare introducerad till Ashtangayogan med några positioner i taget, beräknad tid är 60 minuter. Du som har yogat ett tag gör din yogapraktik i egen takt och får hjälp i positionerna.

Yinyoga (Ellinor)
Yinyoga kan praktiseras av alla! Yinyogapositionerna utförs alltid sittande eller liggande i ett lugnt tempo samtidigt som man praktiserar medveten närvaro i nuet.

Ashtangayoga prova på (Hanna)
Under denna klass guidar vi dig i solhälsningarna, några stående samt ett par sittande. På denna klass får du prova på delar av Ashtangayogan utifrån ett nybörjarperspektiv. Klassen är dynamisk.


Meditation och pranayama (Anna)
Eftermiddagen avslutas i en cirkel där vi kommer att göra några enklare andningsövningar (pranayama) samt en meditation. Vi kommer även att göra några enklare yogaställningar. Meditationen blir både sittande och liggandes.

Donation

Dagen är donationsbaserad eller gratis och du investerar din tid. Om du vill donera kommer du under dagen att kunna swischa ett valfritt belopp till oss.

All donation går oavkortat till världen barn!

%d bloggare gillar detta: