Fortsättningskurs torsdagar

Fortsättningskurs i Ashtanga yoga 8 sept – 15 dec

På denna fortsättningskurs kommer vi arbeta vidare med grunderna; andning, ställningar och fokus. Vi kommer också att lägger till flera positioner och tempot är högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna och börjar jobba i de avslutande positionerna.

Denna yogakurs ger dig ännu mer kunskap i Ashtanga yogans fantastiska metod. Denna kurs passar dig som har gått Ashtangayoga nybörjarkurs eller för dig som har erfarenhet av yoga sedan tidigare, kanske är du van att yoga en annan form och bekväm i din kropp.

Kursen löper hela terminen med start tisdagen 8 september t.o.m 15 december 2022 kl. 19.00 – 20.30 (uppehåll vecka 41, 13 okt samt v. 42, 20 okt) Totalt 15 gånger

Du yogar i en liten grupp där vi fördjupar tekniken på att hitta andning och flöde ännu mer. Vi kommer också att jobba mer med vinyasan mellan asana,  fokuserar på grundstyrka diciplin och lekfullhet.

KOM SOM DU ÄR med din nyfikenhet för yogan och att få lära. Yogan stärker din kropp och gör den smidigare, vi utövar yoga både för kropp och själ.

Fördelar med Ashtangayoga:

• Bygger upp smidighet och styrka
• Ger dig ett lugnare sinne
• Ökar din närvaro och koncentration
• Balanserar energiflödet i kroppen

Pris: 2250 kr
Pris senior, studerande: 2050 kr (Möjlighet att dela upp betalningen på 2 tillfällen 2 x 1250 resp. 2 x 1150kr)

Dag och tid: Torsdagar kl 19.00 – 20.30 8 september – 15 december ( ej v. 41, 42)
Plats: Yogashala South Sweden, Östra Storgatan 32 i Kristianstad. Lärare: Anna Hennig

%d bloggare gillar detta: