Yogaschema & MOD

Veckan är fylld av yoga. Flest klasser är det av Ashtangayoga Mysore Drop in.
Mysoreklasser är nästan alltid 2 timmar. Det innebär att man yogar när man vill mellan dessa tider. Om du är nybörjare kan du på ett ungefär räkna att din yoga är 60-70 minuter lång och du som har en lång praktik har självklart hela tiden “på dig”.

Kan jag komma på Mysore och vara ny?
Självklart, med fördel! Du blir individuellt och personligt guidad till att få upptäcka yogan med en rörelse i taget och just nu är klasserna fortfarande mindre än de var från början. Att få nybörjare som kommer på Mysore är en ynnest för mig som lärare. Yoga handlar mycket om MOD. Att våga ta steget in. In i sin egen kropp där tankarna bor. Att öppna dörrarna så tankarna kan få vädra ut. Så ge dig just MOD denna veckan.


Veckans schemabild handlar om just mod. Och det är Inte jag på bilden… jag såg mig själv i ett snyggt huvudstående på toppen. Men tankarna ökade. Så alla övar vi och det är övandet som är läran.
Vi ses på mattan!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d