Kategorier
Yoga

Yogashala South Sweden 2021

Jag förstår att flera säkert undrar hur det blir med yogan med anledning av den nya pandemilagen som börjar gälla imorgon, söndag, så med hänsyn till allt föränderligt runt oss kommer information hur vi tänker.

Vi kommer att fortsätta att ha öppet och ha yogan så tillgänglig vi kan för dig! Ser verkligen fram emot och längtar efter att fylla shalan med elever om så något färre åt gången än tidigare.

Den nya lagen säger att man på gym får vara 1 person/ 10 m2. Vi räknar i nuläget in oss som att vi går under det.
Shalan är strax över 100 m2 vilket skulle innebära 10 personer med läraren. Då den ytan är uppdelad på mindre rum har jag räknat ut att vi kan vara 5 elever i stora shalarummet och då har man väldigt gott om plats.

För att kunna erbjuda yoga till så många som möjligt kommer morgonklasserna nu att delas in i två delar. Klass ett har jag döpt till Ashtangayoga Mysore tidig, denna klass är en timme. Jag försöker vara på plats en kvart innan start. Om det ej är fullbokat på klassen som startar direkt efter kan du fortsätta på den klassen, alternativt kan du göra avslutningen i lilla rummet (en person får plats där) eller så är du kanske klar på din tiden.
Klass två är Ashtangayoga Mysore drop in och detta blir som tidigare. Dvs. du kan komma när du vill men vara färdig när klassen slutar. På denna klass kan du om det inte är fullbokat på klassen innan komma in i shalan tidigare.
Alexandras yinyogaklass på onsdagarna har 4 platser samt erbjuds även platser via zoom.
De ledda Ashtangayogaklasserna Ashtangayoga nybörjare och Hathayoga & Pranayamaklassen blir begränsat till 4 platser. Det är först till kvarn på dessa platser med väntlista. Boka och avboka med hänsyn till att någon väntar på en plats, dvs. i tid.

Självklart kommer vi att anpassa och göra allt vi kan för att det ska bli en bra yogapraktik som möjligt för er utifrån de råd som finns och utifrån den lag vi nu har i denna märkliga period. Vi har sedan i mars anpassat oss till dessa omständigheter och att vi städar och har en ren miljö, spritar händer och ha en distans är en självklarhet. Likväl om man är sjuk då stannar man hemma.

När du yogar hos oss behöver du vara ombytt när du kommer samt ha en egen yogamatta och en mindre handduk med dig och det är att rekommendera att du har en tyghandduk i sittande ställningar. Likaså en ren handduk att lägga på bolster på yinyogan.

Tack för förståelse och vi ser så mycket fram emot 2021, låt det bli ditt yogaår, yogan är som medicin för hela kroppen, både den inre och den yttre.

Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.