Ashtanga yogahelg med Maria Boox 4-6 dec

Adventshelg med Ashtangayoga, pranayama, yogafilosofi med bästa Maria Boox! Det ges ännu en fantastisk möjlighet att få praktisera med en av yogans pionjärer i en liten grupp.Maria har djup och bred kunskap i yogans värld och ett unikt sätt att tillgängliggöra yogan för oss. Dagarna vänder sig till dig som vill komma igång med din yoga, fördjupa den, komma tillbaka till den eller lära dig mer! Detta är en helg du bara inte får missa!

SCHEMA
Fredag:
06.30-10.00 Ashtangayoga Mysoreklass
16.00-18.00 – Workshop med Pranayama & Yogafilosofi
Maria berättar om yogatraditioner och yogalärare utifrån ett yogiskt perspektiv.

Lördag:
08-11.00 Ashtangayoga Mysoreklass
11.30 Gemensam brunch
15.00-17.00 – Workshop med Pranayama & Yogafilosofi utifrån Patanjali Yoga Sutras
Yogans åttafaldiga väg utifrån Patanjali Yogasutras

Söndag:
08-11.00 Ashtanga Mysoreklass

Glögg och pepparkakor

11.30 Avlutningsklass med yogafilosofi och pranayama

Din investering: 2250:-
(Brunch betalas av var och en på plats)

Om Maria
Maria Boox har en stor passion för yoga och har praktiserat och undervisat i över trettio år. Hon är en verklig pionjär i yogavärlden. Hon öppnade en av de allra första yogashalorna i Sverige och är en av de ursprungliga studenterna hos Guruji, Pattabhi Jois, som grundade Ashtanga metoden. Maria är auktoriserad att undervisa nivå två direkt av Guruji och även av Sharath. Maria är väletablerad i ashtangayogans tradition och fortsätter att studera den nedärvda traditionen från Guruji, Sharath och andra lärare. Hon är även certifierad av BKS Iyengar, har studerat filosofi med Ramesh Balsekar och har certifierats att lära ut pranayama av Shri O.P. Tiwariji. Alla dessa erfarenheter, all utbildning och studier med så många yogamästare i kombination med hennes omhändertagande och varma personlighet gör att Maria har ett unikt och personligt sätt att undervisa yoga. Maria är alltid uppmärksam på enskilda behov och anpassar undervisningen efter varje students behov på ett alldeles speciellt sätt.

LÄS MER OM MARIA HÄR https://mariabooxyoga.com/sv/

Boka dig här
Din bokning på fredagen gäller för hela helgen.
Har du frågor kontakta Anna på
facebook eller via mail, bhaginii@gmail.com

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d