Site icon

Vårens yogaklasser

Nu är klasserna planerade och hemsidan är uppdaterad under Schema!
Nytt för i år är att vi i Glimåkra kommer att ha ett specialerbjudande för dig som bara kommer dit för att gå på yogan. Din investering är endast 1095:- och gäller då alla yogaklasser som är där fram till sommarschemats start. Vi kommer att träna i första hand på lördagarna 10-11.00, det kan bli någon annan gång ibland och det kommer att vara lördagar som är inställda då jag jobbar dem. ( i skrivande stund är det  EJ YOGA 4/2, 25/2, 4/3 )

Skillnaden på yogan här mot Broby är att det inte är lika mycket assisteringar och att yogan är mer anpassad för att passa fler. Det gemensamma är att vi följer Ashtanga Vinyasa yogan, men med fler alternativ. Vi kommer ej heller att hinna så många av de sittande. Är du van utövare ( Mysore) kan du självklart göra din serie som du brukar, men jag kanske inte hinner ge individuell hjälp alla gånger.

När det gäller klasserna i Broby blir det två starter nu i vår. torsdagar samt söndagar. Det finns ett par platser kvar i varje grupp. Maila eller skicka meddelande på facebook till mig så bokar jag in dig.

Exit mobile version