Vilodag

Yogapausade idag från mattan….men inte i sinnet.

Promenad på lunchen promenad på kvällen blev dagens motion.
och imorgon är en annan dag.

Namaste

Ett svar till “Vilodag”

 1. Hej Anna!

  Hoppas du haft en grym start på det nya året!

  Vi på Yoga Games vill kicka igång det nya året med att informera dig och dina bloggföljare om Skandinaviens största Yoga Event. Efter fjolårets succé brakar vi även detta året loss på Svenska Mässan i Göteborg 18-20 maj. Biljetterna kommer att släppas på vår hemsida http://www.yogagames.org den 11:e januari. Boka biljetten så tidigt som möjligt för att få det mest förmånliga priset.

  Yoga Games är för alla! De som vill prova yoga, nybörjare av yoga, vana yogisar och instruktörer. Du som deltagare väljer själv hur avancerade positioner du vill och kan ta dig an, det är den personliga utvecklingen som är utmaningen. Välkända presentatörer, från olika delar av världen, medverkar i Yoga Games för att motivera, utveckla och ge dig en oförglömlig upplevelse. Under tre dagar har du möjlighet att möta och dela gemenskapen med andra som har samma intresse för hälsa och välmående. Under lördag och söndag erbjuds en stor variation av klasser med några av världens bästa presentatörer samt inspirerande föreläsningar.

  Lite inspirerande text och bifogar även några härliga bilder.

  Om du har några frågor får du mer än gärna kontakta mig!

  Sprid glädje – Sprid Yoga Games på din blogg! 

  Vänliga hälsningar,
  Sofie Bjernfeldt
  Yoga Games

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.