Site icon

Livet i kort

Ja, det har varit en lång paus från min sida nu.
Dvs. fullt upp av annat… LIVET! Jag känner plötsligt att det är jobbigt med dator och att det upptar min tid som jag kan använda till annat. Jag njuter varje stund hela tiden och jag lever till 100% JUST NU!

Tyvärr har jag gjort lite avkall på mina dagliga asana, men det är ju så som det är, det finns där för mig när jag är redo för det. Och det lär bli snart eftersom kroppen skriker efter det. Känner av i ryggen att ha en liten bebis, man behöver inte bära honom jättemycket men det räcker för att det ska kännas. Även amningen påverkar. När jag ammar sittande har jag kudde under honom och under min arm, sitter oftast i halvlotus med stöd för ryggen. Tror att det i första hand är när jag ammar honom liggande, kanske att jag spänner mig.
Ja dagarna går ju väldigt fort och Viktor växer mycket hela tiden. Nu är han strax över 4 månader och blir mer och mer en individ.
Imorgon ska vi åka på semester, Vi ska campa i vår husbil. Vi har fixat och donat för att iordningställa allt, jag har lagt ner rökelsen, indiska saronger och vackra plåtlyktor, remake & recycle by INDISKA. Det ska nog bli yogapimpat med allt vad som hör till och kanske det blir solhälsningar på stranden i Kroatien.!!

Namaste

Exit mobile version