Yogatid

Ja det har inte blivit mycket yogat sedan i torsdags.
Varför är det så egentligen?
Jag inbillar mig att jag måste yoga tidigt på morgonen för att få till det, dvs innan familjen har vaknat, MIN TID! men jag orkar inte, orkar helt enkelt inte gå upp, eller snarare orkar inte lägga mig i tid för att orka gå upp. För två år sedan gick jag upp halv fem och stod duktigt på mattan 05.00. Det är dit jag vill komma! Som det är nu somnar Viktor vid 19-19.30 tiden och sover oftast till 05.00 på morgonen och har jag riktigt tur till 06.00 ( LYX ) Vaknar han 05 så somnar han om vid bröstet när jag tar upp honom och då skulle jag ju egentligen kunna ta det där klivet ur sängen… det som ej blir av.
Har provat att yoga efter att barnen åkt till skolan det skulle kunna funka, Så kan Viktor ligga bredvid på sin madrass och kanske det är det bästa så vänjer han sig vid det! Fokuset blir ju lite så där men det spelar ju ingen roll just nu det är ju som det är och som det ska vara. Nästa möjlighet är när han sover på förmiddagen, men då vill jag ju ut i det fina vädret. PÅ dagen är helt uteslutet för min del, det stämmer inte i kroppen, inte på kvällen heller egentligen så det är väl bara att bestämma sig DO Gå upp och yoga!
Eller vara nöjd med att det kommer så småningom, när jag är redo. Allt har sin tid och det finns ju redan i mig, jag yogar ju i sinnet, jag yogar ibland i mina drömmar på natten ( DÅ KAN JAG GÖRA VÄLDIGT MÅNGA KUL ASANA DESSUTOM) jag yogar när jag ammar, jag yogar när jag diskar jag yogar när jag promenerar, yogar när jag är mamma.
Yogan är jag, jag är yogan.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Allt har sin tid. Det vilar jag ofta, ofta i.
    Särskilt när man är i en period då den fysiska yogan inte riktigt får plats.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: