Birth & Release

Både yogan och bloggen har vilat ett tag:) jag har haft fullt upp på dagarna. Viktor utvecklas för varje dag och vi njuter av det vackra vädret. Jag rensar rabatter, gräver och njuter av att vara ute. Viktor ligger på täcke och handduk ute, nästan naken. Det är varmt i skåne! Igår badade jag i sjön! Tvättade tom håret… Kallt men friskt och skönt. Yogan har kommit i andra hand men i morse var jag faktiskt på mjukyoga. Min syster följde med också, hennes första. Det började bra med att viktor somnade i bilen in för att vakna när jag parkerade. Under pranayaman satt han i mitt knä. Och då bajsar han! Blöjbyte, sedan låg han på mattan bredvid mig med lite leksaker att titta på. Men det var nog mest spännande med allt jag gjorde. När vi kom till sittande asana fick han åter sitta med. Pausade för att amma fokuserade på andningen mina bandhas och att dra in magen. Viktor somnade av min ujjayi:)jag gjorde sedan delar av Ashtangans avslutning så himla skönt! När vi skulle gå tog vi varsitt kort som man drar slumpvis i en hög. Jag fick birth och min syster fick ett där det stod release. Märkligt eftersom hon har kronisk värk och diskbråck och att slappna av och släppa spänningar är just det hon behöver. Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.