Birth & Release

Både yogan och bloggen har vilat ett tag:) jag har haft fullt upp på dagarna. Viktor utvecklas för varje dag och vi njuter av det vackra vädret. Jag rensar rabatter, gräver och njuter av att vara ute. Viktor ligger på täcke och handduk ute, nästan naken. Det är varmt i skåne! Igår badade jag i sjön! Tvättade tom håret… Kallt men friskt och skönt. Yogan har kommit i andra hand men i morse var jag faktiskt på mjukyoga. Min syster följde med också, hennes första. Det började bra med att viktor somnade i bilen in för att vakna när jag parkerade. Under pranayaman satt han i mitt knä. Och då bajsar han! Blöjbyte, sedan låg han på mattan bredvid mig med lite leksaker att titta på. Men det var nog mest spännande med allt jag gjorde. När vi kom till sittande asana fick han åter sitta med. Pausade för att amma fokuserade på andningen mina bandhas och att dra in magen. Viktor somnade av min ujjayi:)jag gjorde sedan delar av Ashtangans avslutning så himla skönt! När vi skulle gå tog vi varsitt kort som man drar slumpvis i en hög. Jag fick birth och min syster fick ett där det stod release. Märkligt eftersom hon har kronisk värk och diskbråck och att slappna av och släppa spänningar är just det hon behöver. Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: