Padmasana och Baddha konasana

Dagarna går så snabbt nu, fullkomligt rinner iväg. Viktor växer för varje dag. Igår var han 8 veckor! Vi har varit hemma nu ett tag och träningsvärken börjar lägga sig. Min yoga just nu är att vara mamma, och det är yoga i högsta grad. Det blir lite surya namaskara då och då, när tid finns helt enkelt. Lillprinsen har tom fått min yogaplats. Jag har nämligen gjort ett eget babygym, recycle! Storebrors byxor blev trasremsor som jag hängt från taket och ner, i dessa har jag fäst fina saker att titta på enkelt med klämmor. Perfekt då man lätt kan byta saker. Banden i sig själv är också härliga att titta på och buddhan i fönstret:) förstås. Så nu kan prinsen yoga. Vi börjar med baddha konasana och början till padmasana!
Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. att praktisera yogan i vardagen är ju också att yoga om än i en annan form. och vilken närvaro som krävs bland barn, och man kan verkligen använda sina yogakunskaper i samspelet med barn! vilken söt liten kille! kramar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: