Sol, snö och blå himmel

Så härliga dagar man kan ha i Trysil! Solen lyser, det är blå himmel och jag får åka skidor.
Tanken var att jag skulle åka snowboard men eftersom jag känner mig säkrare på skidor och kanske behöver ta mig hem snabbt för amning fick det bli skidor. Det var dessutom smockfullt i bilen hit så det hade inte fått plats med både bräda och skidor. Jag och sambon turas om att åka, jag är helnöjd har åkt mycket mer än jag trodde jag skulle kunna göra.
Vi äter god mat som vi lagar, alla turas om med luncher och middagar. Igår fyllde dottern år och då hade jag lovat att vi skulle gå på Radissons badhus, spa. Viktor fick följa med och det blev hans premiär i de nya badbyxorna! Perfekt start då vi var mer eller mindre ensamma i bassängerna. Där fanns en bubbelpool (utan bubblor om man ville, vi hade utan) den var perfekt temperatur i. Han fullkomligt älskar att bada.!
På kvällen blev det härlig mat med marängswiss efteråt samt Härlig musik!
Nu på fm har jag åkt i härliga backar med solen i ansiktet. Nästan lika bra som igår fm, då var det puder, vi åkte på orörd snö.

Santosha

Publicerat den
Kategoriserat som Blandat

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: