Sol, snö och blå himmel

Så härliga dagar man kan ha i Trysil! Solen lyser, det är blå himmel och jag får åka skidor.
Tanken var att jag skulle åka snowboard men eftersom jag känner mig säkrare på skidor och kanske behöver ta mig hem snabbt för amning fick det bli skidor. Det var dessutom smockfullt i bilen hit så det hade inte fått plats med både bräda och skidor. Jag och sambon turas om att åka, jag är helnöjd har åkt mycket mer än jag trodde jag skulle kunna göra.
Vi äter god mat som vi lagar, alla turas om med luncher och middagar. Igår fyllde dottern år och då hade jag lovat att vi skulle gå på Radissons badhus, spa. Viktor fick följa med och det blev hans premiär i de nya badbyxorna! Perfekt start då vi var mer eller mindre ensamma i bassängerna. Där fanns en bubbelpool (utan bubblor om man ville, vi hade utan) den var perfekt temperatur i. Han fullkomligt älskar att bada.!
På kvällen blev det härlig mat med marängswiss efteråt samt Härlig musik!
Nu på fm har jag åkt i härliga backar med solen i ansiktet. Nästan lika bra som igår fm, då var det puder, vi åkte på orörd snö.

Santosha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.