Yoga i fjällen

Igår gick vi upp 04.00 och begav oss mot Norge, skidsemester stundar!
Bilkörningen gick smidigt och Viktor sov hyfsat mycket. Dessvärre är han förkyld! Så himla synd om honom, han gråter hjärtskärande i förtvivlan när det täpper igen.
Earth hour igår så vi la oss tidigt.

Idag har jag yogat Nästan alla stående och sittande, fortfarande modifierat på en del. Jag är fortfarande väldigt stel särskilt på ovansidan om fötterna konstigt, men det känns i tårullningarna uppåt. Kan inte direkt påstå att jag är särskilt mjuk i höften heller, men det kommer förhoppningsvis så småningom.
Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: