Bekantar mig med mattan

Ja det är inte klokt att man får dagarna att gå och de går rysligt snabbt!

Har idag yogat lite grann och tränat lite magstyrka.
Tre suryanamaskara A, Gjorde även trionasana en prasarita paddottanasana, plankor. Bebisen satt i sin bilbarnstol och från spotify hördes sköna toner av Bob Marley. Gjorde även ett tiotal sidositups med böjda upplyfta ben och bebisen liggande på benen. En kortare promenad med vagnen eftersom jag skulle skjutsa dottern till aktivitet. Kanske blir det en runda till istället lite senare. Vi får se hur dagen förlöper.

Santosha i stor bemärkelse

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

  1. Hej, Anna. Har saknat bloggandet känner jag nu 🙂 Har också börjat bekanta mig med mattan igen, ALLT är verkligen annorlunda! Det är både lite spännande och läskigt att pröva nya muskler och ställningar för varje dag nu, eller hur? Har haft en liten tuff period här hemma sedan BB, det är framför allt amningen som inte riktigt funkar och vi har varvat med ersättning för att Nils-Erik ska få i sig tillräckligt. Den dåliga sömnen gör nog också sitt när det gäller amningsbiten också misstänker jag, det funkar SÅ mycket bättre både för Nils-Erik och mig när jag fått lite sammanhängande sömn. Var hos BVC igår och konstaterade att han har lite kort “tungband”, kan vara en orsak till varför han får så dåligt grepp när han äter. Ska till Danderyd i morgon och då får doktorn avgöra om det ska klippas eller inte. Låter otäckt, stackars liten:( Gjorde min förta surya namaskara idag! Sen blev det knipövningar, situps och “magliggande” på mattan i 15 min. Så skönt, har du testat det? Jag somnar varje gång, sägs vara bra för livmodern.
    Shanti

  2. Underbart! Vi följer ju varandra, vi yogar tillsammans.
    Du måste förklara magliggandet. Ligger man bara rakt upp o ner som savasana fast på mage? Så jobbigt att amningen ej kommi igång som den ska än. Låter läskigt med att klippa band, men är det så som var fallet ( Du har säkert fått svar av doktorn idag) är det ju skönt om det finns åtgärd så att det kommer i ordning. Håller med dig om att det är spännande mednalla nya muskler, man har en ny kropp. Hoppas du får sova så du orkar med. Kram

  3. Vad härligt att genom dina ord återuppleva vad jag kände när jag rullade ut mattan igen efter graviditeten. Återupptäcka kroppen utan bebi.
    Låter schysst att introducera Bob Marley för lille bebben!!!

Lämna ett svar

%d