Bekantar mig med mattan

Ja det är inte klokt att man får dagarna att gå och de går rysligt snabbt!

Har idag yogat lite grann och tränat lite magstyrka.
Tre suryanamaskara A, Gjorde även trionasana en prasarita paddottanasana, plankor. Bebisen satt i sin bilbarnstol och från spotify hördes sköna toner av Bob Marley. Gjorde även ett tiotal sidositups med böjda upplyfta ben och bebisen liggande på benen. En kortare promenad med vagnen eftersom jag skulle skjutsa dottern till aktivitet. Kanske blir det en runda till istället lite senare. Vi får se hur dagen förlöper.

Santosha i stor bemärkelse

4 svar till “Bekantar mig med mattan”

 1. Hej, Anna. Har saknat bloggandet känner jag nu 🙂 Har också börjat bekanta mig med mattan igen, ALLT är verkligen annorlunda! Det är både lite spännande och läskigt att pröva nya muskler och ställningar för varje dag nu, eller hur? Har haft en liten tuff period här hemma sedan BB, det är framför allt amningen som inte riktigt funkar och vi har varvat med ersättning för att Nils-Erik ska få i sig tillräckligt. Den dåliga sömnen gör nog också sitt när det gäller amningsbiten också misstänker jag, det funkar SÅ mycket bättre både för Nils-Erik och mig när jag fått lite sammanhängande sömn. Var hos BVC igår och konstaterade att han har lite kort ”tungband”, kan vara en orsak till varför han får så dåligt grepp när han äter. Ska till Danderyd i morgon och då får doktorn avgöra om det ska klippas eller inte. Låter otäckt, stackars liten:( Gjorde min förta surya namaskara idag! Sen blev det knipövningar, situps och ”magliggande” på mattan i 15 min. Så skönt, har du testat det? Jag somnar varje gång, sägs vara bra för livmodern.
  Shanti

 2. Underbart! Vi följer ju varandra, vi yogar tillsammans.
  Du måste förklara magliggandet. Ligger man bara rakt upp o ner som savasana fast på mage? Så jobbigt att amningen ej kommi igång som den ska än. Låter läskigt med att klippa band, men är det så som var fallet ( Du har säkert fått svar av doktorn idag) är det ju skönt om det finns åtgärd så att det kommer i ordning. Håller med dig om att det är spännande mednalla nya muskler, man har en ny kropp. Hoppas du får sova så du orkar med. Kram

 3. Vad härligt att genom dina ord återuppleva vad jag kände när jag rullade ut mattan igen efter graviditeten. Återupptäcka kroppen utan bebi.
  Låter schysst att introducera Bob Marley för lille bebben!!!

 4. Så härligt att du kan komma ihåg känslan, det är inte så länge sen ju.
  bebben gillar Marley!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.