Alla hjärtans dag

TACK för alla fantastiska kommentarer, ni är alla underbara.
Jag är väldigt lycklig och så glad att Viktor nu är här och vi får lära känna honom.
Han är jättehärlig och allt fungerar fantastiskt. Jag är så förundrad över en massa saker just nu och livets under, hur allting fungerar.
Hur kroppen är som gjord för olika saker som tex. att föda barn och en massa annat också såklart. Men att bebisen kommer just när den kommer, att kroppen format barnet, moderkakan som ger dess kraft, över hur en livmoder fungerar, tänk att den kan bli så elastisk att den från minimal storlek kan bli så stor att den rymmer ett helt liv och att den skyddar som den gör och att amningen sätter igång kraften till att den ska bli liten igen.
Allt har ett samband, allt är liv allt är en mening. Och att få bli föräldrar, mamma ännu en gång är en stor ynnest.
Njut av denna låt tillägnad Viktors födelse

Kärlek till livet på alla hjärtansdag

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: